lauantai 14. lokakuuta 2017

Cosplay shoots and some life update

Hei!

Ajattelin nyt pitkästä aikaa tunkea tänne Desuconista ja Traconista otettuja kuvia. Lille shoot tehtiin päivä ennen Traconia. Desussa cossasin Aangia fire nation puvussa ja Traconissa Lillietä Pokemonista. Jade cossasi Kataraa ~~ Avatar shootit otti Kirahvilapsi (twitter.com/Kirahvilapsi) ja Lillie shootit Oona (twitter.com/_Onskuu).

Loppuun voisin erinäisiä kuulumisia kertoa, mitä nyt yleensä kesän ja menneen syksyn aikana ehtiny tapahtua (ihan liikaa).

Hi! I will show some pictures from Desucon and Tracon. I cosplayed as Aang in the fire nation costume in Desucon and Lillie in Tracon. Jade cosplayed as Katara. Kirahvilapsi took the Avatar shoots and Oona took Lillie shoots.








Meillä oli shoottien aikaan hupaisa meininki :D Samaan aikaan kuvasin myös Kirahvilapsen ja Ronjan Pirates of the Caribbean paricossia.

We had some fun in the shooting session!! :D Jade is so cute when se laughs ~








This is the best photo in my opinion! (Below)



Weeeeeeeee!




Huhhuh siinä oli kuvia kerrakseen. Vielä olisi ollut muutama mutta tässä parhaat! Sain kerrankin (Oonan avustuksella tosin) laitettua tekoripset, jotka eivät enää pysyneetkään conipäivänä. Itku :c Onneksi edes kuvissa pysyvät.

En tosiaan yhtään tiedä, mikä ois seuraava cosplay. Olin ensin miettiny Arisaa Shadowversestä, mutta sen propit on mulle liian vaikeita tehdä ja cossi maksais tosi paljon.. Yksi kaverilta saatu vanha pilailupuodista ostettu miekka ois olemassa, mutta se vaatii entisöintiä. Kaiken lisäksi Arisalla on vielä iso jousipyssy ja jousille kotelo, joten siihen uppois rahaa aika mukavasti, jos haluais kaikki propit mukaan.

Saa nähä, mitä Frostiin nyt keksinkään, päätös pitäis kyllä kohtapuoliin tehdä.


I have thought about cosplaying as Arisa from Shadowverse, but let's see if I have the courage to make the props! I have to choose what to cosplay soon in Frostbite.

The next text will be only in Finnish. I will maybe do it in English too, if I want to translate it some day.

Mun kesä oli ja meni ja syksy tuli täräyksellä, kun irtisanouduin entisestä työpaikastani vähän varauksella. Lähin sieltä monenkin syyn takia, mutta burnout oli isoin syy. Pelkäsin kovasti, mitä muut ihmiset ympärillä sanovat. Että olisin "laiska" tai "nirso työnsuhteen". Tavoitteena oli kuitenkin saada töitä, missä pääsen käyttämään taitojani ja puhumaan ihmisten kanssa enemmän kuin vain: "Hei mitä saisi olla?" "Mikä juoma?" yms. Olen kuitenkin valmistunut sosiaaliseen ammattiin ja ahdistuin näin ollen työpaikassani.

En yhtään tiennyt syksystäni mitään. En ollut suunnitellut eroavani töistä puolessa välissä elokuuta. Traconkin oli tulossa, cosplay kesken, hermorauniona tulevasta. Toivoin vain lomaa, ja sain repäistyä Eetun kanssani Turkuun pariksi yöksi. Reissu oli lyhyt mutta virkistävä, vietimme aikaa muiden ihmisten parissa ja kävimme taidenäyttelyssä ja -museossa. Pari kuvaa viikonlopusta alla.


Wäinö Aaltosen museossa


Photo by: Otava

Pääsinkin työkokeiluun, Te-toimiston väännöstä huolimatta. Ehdin olla siellä vain kolmisen viikkoa, kunnes sain työtarjouksen Nuorisopalveluilta, joka jännitti minua ihan hirveästi. Ensimmäistä kertaa oman alani palkkatyöt jokseenkin pelottivat minua ja tuli paineita. Nyt olen ollut työpisteessäni kaksi viikkoa, ja olen edelleen hämmästynyt tilanteesta.

Tähän kaikkeen voi vaan sanoa sen, että otin riskin erotessani toisesta työstä, tietämättä sitä, saanko milloin seuraavan kerran töitä. Ensi vuonna haluan hakea yliopistoon, jos rahkeet riittävät pääsykokeiden lukuun.

Hyvää loppusyksyä!! Have a splendid autumn!!

~ Chiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti