perjantai 30. kesäkuuta 2017

Turhuutta vai onko?

Moi.

Tällästä liipa laapaa tähän väliin, ennen ku postaan kuvat Desuconista. This will be just in Finnish. Tajunnanvirtaa.

Elämä on tuntunut pitkän aikaa seisovan ja olevan jotenkin hyvin uuvuttavaa, mutta samaan aikaan pitkästyttävää. Paljon on ehtinyt keväälläkin taahtumaan, silti tuntuu ettei mitään tapahdu. Tein opparin, valmistuin koulusta, suhderintamakin meni päälaelleen (josta olen toki hyvin yllättynyt ja iloinen, tietäjät tietää), muutin uuteen asuntoon, sain töitä. Meillä on yhtäkkiä parveke, jota oikeesti käytän ja johon tunkkasin maalaustelineen sekä sain vihdoin valmiiksi monta kuukautta keskeneräisenä olleen taulun. Btw, mun mielestä tuli hyvin tylsähkö, vaikka taustasta tykkään.Luopumista ja ostamista

Tuhlaan liikaa, mutta sitten heitän myös tavaraa pois. Vihaan käydä suihkussa, mutta tykkään olla puhdas. Pesen vaatteita usein, vaikka se kuluttaa vettä paljon ja jopa haaveilen ammeesta, kauhea vesisyöppö. Ammeen haluaisin huoneen keskelle laitettavan, niin kuin siinä Pelikaanimiehessä oliko. Katson liikaa sarjoja ja elokuvia, ja sitten jätän kesken. Orange is the new black, Sherlock, New Girl, mitä vielä. Kaikki kesken, vaikka haluaisi katsoa. Animesarjoissa on liikaa jaksoja, ei pysty. Ahdistaa piirtämisen aloittaminen, vaikka haluaisi kehittyä. Tanssin kerran viikossa, silti en tiedä edistyväni. Pitäis enemmän maalaa, pitäis piirtää, ommella, tanssia, en jaksa.Haluun matkalle, haluun tehä jotain kehittävää. Toisaalta teen liikaa, enkä osaa sanoa ei. Ulkoisesti kaikki näyttää hyvältä, sisällöstä en ole niin varma. Twitteriä on vaikee selata, tuntuu että oma elämä pitäis olla mediaseksikästä, vaikkei asianlaita ole niin. Mietin turhia.

Mitä seuravaaksi?

~ Chiku

Ps.Ylempi kuva ei oo itse ottama, löysin tumblrista. Jossain vaihees vaihdan.

2 kommenttia:

  1. Fiilaan aivan älyttömästi. Oma elämä seisoo vaik toisaalt asioit tapahtuu, kaikki muut menee eteenpäin, pitäs tehä asioita, haluis tehä asioita, ei saa aikaseks. Kaikki turruttaa, pitäs päästä jonnekki irti kaikesta "normaalista", siks katon liikaa leffoja ja sarjoja, on helpompi elää jossain muussa maailmassa ja elämässä ku todellisuudessa. En tiiä, mut et oo yksin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, katon kans iha hirveesti leffoi sarjoi ym. että unohtais kaiken mutta sekään ei aina auta kun ei voi todellisuuttakaan paeta :D Oikeesti tekis mieli vaa ottaa monen viikon loma väliin mut ei pysty.

      Poista