tiistai 19. tammikuuta 2016

Frostbite materiaalia 2k16

Hei Tulin nyt tänne kirjoittelemaan kuumeisena sängyn pohjalta Frostista jotain (conidarra iski). xd

Elikkäs ihmiset, tossa viikonloppuna tapahtu taas tömä k18 Frosti ja perjantaina mentiin vähän myöhössä paikalle, enkä jaksanut silloin mitään cossia päälle laittaa. Oli mulla hame ja Star Wars paita niin se riitti ~

Ääni oli mennyt jo vähän käheäksi ja pelkäsin että kuume nousee viikonlopun aikana, mutta onneksi sentään ei, yskin vain koko ajan. Kävin parilla luennolla mutten nyt muista niiden nimiä?? :'D Anyways, lauantaina laitoin vihdoin Ewokkini päälle ja suuntasimme kuuntelemaan Atsushi Aben haastattelua ja oi se mies on niin soma ja nuorekas <3 Oisin voinu napata sen sieltä kotiin, mitähän Eetu ois sanonu.

Lauantainakin kävin aika monellakin luennolla, ainakin 'Homoa hain, laskelmointia sain' (jossa oli sama puheen pitäjä kuin Traconin Free luennolla, oli muuten sairaan hyvä.) Päivä cossissa oli kuuma ja naamaa kutitti ihan liikaa maskeerauksen takia, yllätys yllätys :D:D Uskalsin jopa mennä karaokea laulamaan Jaden kanssa, vaikka ääni oli vielä paskempi perjantaihin verrattuna. Rie Fu - Life is like a boat on vaan niin hieno kappale, Bleach muistoja~~

Pyysin taas Eetua ottamaan musta kuvia, koska Ewokista ei aiemmin paljon kuvia ollutkaan, tässä muutama hassu!



Joo naama muissa kuvissa oli aivan liian creepy, mutta nää kaks oli ihan siedettävät :'D

Kuvia otin muutenkin tosi vähän tässä conissa, kai sitä kun on liian usein käynyt samassa paikassa coneilemassa niin ei enään jaksa. Oli siellä paljon hienoja cossaajia, mutta olin vain liian laiska ottamaan kameraa laukusta, antakaa anteeksi xddd

Oli tosi ihanaa, miten moni tunnisti mun cossin! :3 Yks tyyppikin pyysi kuvaa ja yks toinen jätkä kävi välillä omalla kepillään tökkimässä mua, joka oli hupaisaa :''D Haha, ois kiva törmätä samaan tyyppiin viel joskus toisessa conissa.

Sunnuntaina olimme kultturellisia ja kävimme kuuntelemassa Unrealitykuoron esityksen ja oli muuten pirun huikee! <3



Loppuhuipennuksena ne veti conilaulun ja tottakai kaikki innostu siitä xD Olisi pitänyt myöhemmin mennä kiittämään heitä esityksestä!

Sunnuntaina myöskään mulla ei ollut cossia, koska kyllästyin maskiin, oli se vaan niin ärsyttävä. Voin vaan kuvitella, miltä muista cossaajista tuntuu, joilla on kilo meikkiä naamallaan :'D I feel you.

Vikasta päivästä paras luento oli Jussi Karin ja Anna Rantasilan pitämä 'Kun äiti Pokemon-kortin osti'. Tosi hyviä luentoja ollut kyllä tässä conissa! :--)

Pakko muutenkin myöntää, että nykyään tykkään käydä enemmän luennoilla kuin aiemmin, jotenkin pelkkä hengailu ei vaan riitä, vaikka seura olisikin tosi hyvä. Niistä saa jotenkin aina lisää ideoita ja uusia näkökulmia tähän meiän ihanaan harrastukseen.

Ainiin! Tuhlasin rahaakin ja tottakai taas arttiin eniten :D



Kuvista unohtu korvapuusti-kaulakoru, hups. Ja plus, noi Kage-Hina tarrat oli täydelliset XD

Loppupelissä kuume nousi maanantai iltana, ja nyt olen ollut vuoteen oma ja varmaan huomisenkin vielä olen, nyyhkis. En tykkää yhtään vaan maata, kun pitäisi tehä monta muuta miljoonaa hommaa. <.< Onneksi jaksoin nyt ainakin vääntää tämän postauksen!

Ensi kerralla vähän miten cossi Yukiin on edennyt ja juttuu cosseista muutenkin + maalauksia mitä oon saanu aikaseks ^^

~Chiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti