maanantai 26. lokakuuta 2015

Syksykuvailuja ja vaellus-video

Moi!

Siinä meni sitten melkein viikko kun sainkin ulos tän blogitekstin. Ei se mitään, onneks mul on nyt sentään tullu tekemistä harkan kanssa (joka on oikeesti ihan hyvä juttu) niin keskityin niihin viime viikolla paljon. Plus nähtiin porukalla kavereita lauantaina ja katottiin Pitkä kuuma kesä ja Luokkakokous sekä tehtiin tortilloita <3 Oli tosi mukaisaa! :3

Eli olin siis ns. "loman" Vantaalla ja Helsingissä melkein kokonaisen viikon, mutta olin myös ottanut koneen ja kirjan mukaan, jotta pystyin sielläkin tekemään harjoittelujuttuja. Aloitin julisteen tekoa ja luin paljon kirjaa. (Joo nyt kaikki ihmettelee että mikä juliste ja blaa blaa, mutta se on sellainen pieni kiva juttu marraskuussa ;) ) josta varmaan puran juttua myöhemmin Humakin blogiin.

JOO Humakin blogista sen verran, että kun sinne pistin uuen kirjoituksen niin yhtäkkiä sivut ei toimikkaan ulkopuolisille, joten ajattelin laittaa vaellus-videon tänne blogiin niin halukkaat pääsee sen näkemään :D Oltiin tosiaan koulussa tehty pieni vaellusretki Korpilahden metsiin ja siittä otin jotain matskua ja myöhemmin kuvasin lörpöttelyvideon aiheeseen liittyen. Sen nyt linkkaan tähän, toivottavasti linkki toimii!



Videosta tuli vähän pitkä enkä ole mikään paras kuvaaja, mutta toivottavasti nautit! :D (Oikeesti vaikken leikannu paljoa mitään niin silti siinä kesti tuhat tuntia ja kyllästyin, antakee armoa).

Vantaalla mentiin myös Oonan kanssa kuvailemaan syksyn ihanaa kirjoa ja toisiamme ja tällästä settii tuli :3












Ihanaa kun kummallakin noin silmät kiinne auringon takia :'D Hauskaa oli varsinkin tuolla pellolla ja löydettiin tollanen ihana tausta, joka on vanha silta. On se syksy niin ihku vuodenaika, ehkäpä mun lemppari.

Nyt ei tuu muuta mieleen mistä pitäisi sanoo, MUTTA EIKUN AINIIN.

Arvatkaa mitä. Varattiin Ninan kanssa liput Lontooseen!!! <3 Whaaat?! En ois uskonu että se tapahtuis niin nopeesti, mutta nyt se on todellista totta. Noin kahen viikon päästä lähdetään ^^/ Varattii myös hostellihuone (koska ne on oikeesti paljon halvempia ja se vaikutti vielä jopa siedettävältä paikalta) ja oon ihan kikseissäni :33

Mitä teille on tapahtunut syksyn mittaan?

~Chiku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti